fbpx

Memoriam - For The Fallen Fremhævet

Memoriam - For The Fallen
Da Bolt Thrower's trommebasker Martin ”Kiddie” Kearns sov stille ind den 14. September 2015, var de resterende medlemmer af Englands længst eksisterende Death Metal band selvsagt knust, og Bolt Thrower blev lagt til grunde på ubestemt tid. Tre uger senere mistede Benediction's bassist Frank Healy sin far. Al denne sorg efterlod en kæmpe sorg i begge lejre som måtte bearbejdes, så Karl Willetts på vokal (ex-Bolt Thrower) og Healy, dannede par med trommeslager Andy Whale (ex-Bolt Thrower) samt guitarist Scott Fairfax, og Memoriam var en realitet. Debut albummet er netop smidt på hylderne, og det er der kommet et rigtig fedt album ud af.
 
Musikken er voldtungt old-school Death metal som bare fanden; melodiøse men samtidig onde og groovede  riffs, atmosfære samt  tunge buldrende trommer. Nu er det ikke det store kendskab jeg har til Bolt Thrower og Benediction, men som jeg husker det, er det en typisk blanding af disse. Vokalen er hvad man kan forvente af et old-school Death metal band; dyb growlen og skrålen, men måske alligevel en smule for ordinær – jeg kunne i hvertfald personlig godt tænke mig lidt mere variation. 
 
Alligevel er ”For The Fallen” et glimrende udspil med nogle voldsomt fede numre, som går rent ind på lystavlen. En stil hvor tankerne ledes hen på de nu hedengangne Hail Of Bullets, - ikke mindst på grund af deres lyriske tema om krig. Memoriam må siges at have smidt et mere end godkendt debut på gaden, og er du til old-school Death metal er du også til Memoriam.
 
Tracklist: 
1. Memoriam 2:50 
2. War Rages On 4:09
3. Reduced To Zero 6:37 
4. Corrupted System 6:38 
5. Flatline 7:35 
6. Surrounded By Death 3:10 
7. Resistance 3:52 
8. Last Words 8:45
Samlet spilletid: 43:40
 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Memoriam
  • Album titel: For The Fallen
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Pladeselskab: Nuclear Blast Records
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records
  • Genre: Death Metal, Old School

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.