fbpx

Mantar - The Spell

Mantar - The Spell

Guitaristen Hanno og trommeslageren Erinc dannede i 2012 gruppen Mantar, som har udsendt to studiealbums og et enkelt livealbum. Jeg anmeldte det seneste udspil ”Ode To The Flame” sidste år; det var en udmærket oplevelse med sodsværtet Sludge Metal. Nu har de udsendt EP’en ”The Spell”, som giver mulighed for at teste bandets aktuelle form.

Åbningsnummeret ”Pest Crusade” er en ret skramlet gang Metal, som genretypisk ikke rigtig kommer ud af stedet. Desværre er der slet ingen drive i tingene, så den skrigende vokal er ene om at vise en smule kant.

Heldigvis går det lidt bedre i det efterfølgende ”Age Of The Vril”. Vokalen er stadig ret heftig, men får nu lidt modspil fra musikken, som specielt mod slutningen kommer lidt op i gear. Omkvædet er også i orden, så nummeret ender med at være okay.

Til slut kommer titelnummeret, som fortsætter stilen fra de to første tracks og på den måde fungerer som en slags opsummering. Desværre sker det uden overraskelser, så indtrykket bliver ikke rykket i positiv retning.

Nej, jeg er bestemt ikke imponeret over Mantars indsats på denne EP; numrene har ingen gnist, og jeg ender med at være glad for den korte spilletid. Derfor håber jeg, at d’herrer Hanno og Erinc tager sig god tid til at gennemarbejde deres materiale inden de udsender nyt næste gang.

Tracklist:
1. Pest Crusade
2. Age Of The Vril
3. The Spell
Samlet spilletid: 12:24

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Mantar
  • Album titel: The Spell
  • Karakter: Karakter: 2.5
  • Pladeselskab: Nuclear Blast Records
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records
  • Genre: Sludge Metal, Blackend

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.