fbpx

Manifest - …And For This We Should Be Damned?

Manifest - …And For This We Should Be Damned?

"…And For This We Should Be Damned? “ er det fjerde album fra norske Manifest, og det har bandet sammen med produceren Håkon Gebhardt valgt at optage live i studiet. I en tid hvor overproduktion hører til dagens orden, er det dejligt når folk vælger at gå tilbage til det væsentlige.

Indholdsmæssigt nøjes bandet ikke med det nødvendigste, men betjener sig af elementer fra flere stilarter. Det betyder i praksis, at Manifest bevæger sig fra åbningsnummerets gammeldags melankoli til mere energiske udladninger. Her fungerer tingene klart bedst, når der satses på groove, som det sker i ”Violently Engaged” – med sit seje riff er det min favorit på albummet. Noget af det samme finder man i ”The Cadaver On Your Mental Doorstep”, hvor også den snøvlende og uforståelige vokal tiltrækker sig opmærksomhed.

I det nævnte nummer går det ikke ud over helheden, men det gør det når musikken bliver trukket med ind i kaos. Det sker i ”Stretched & Strung” og “Sincerely”, som begge er energiske men meget rodede numre, hvor de råbende vokaler og ustrukturerede melodier kæmper om hvem der har mindst styr på det. De resterende numre ligger et sted imellem de nævnte yderpunkter uden at gøre meget væsen af sig. Derfor er albummet ikke rigtigt overbevisende, men med henvisning til titlens spørgsmål, er det Ikke slemt nok til en forbandelse, men heller ikke godt nok til at få en anbefaling med herfra.

Tracklist:
1. Seven Doors Won`t Do
2. Stretched & Strung
3. Violently Engaged
4. Sancta Vénere
5. The Cadaver On Your Mental Doorstep
6. Justified Means
7. Immune
8. Burning Brimstones
9. Sincerely
10. Olympia Cathrin
Samlet spilletid: 42:57

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Manifest
  • Album titel: …And For This We Should Be Damned?
  • Karakter: Karakter: 2.5
  • Pladeselskab: Vicisolum Productions
  • Samarbejdspartner: Vicisolum Productions
  • Genre: Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.