fbpx

Malrun - Pandemonium

Malrun - Pandemonium

Hvis du synes, at det er længe siden der er kommet nyt fra Malrun, er det forståeligt; siden "Two Thrones” udkom i 2014 har der været stille om bandet fra Århus. Men nu er de klar med et nyt album, der samtidig giver debut til Nicklas Sonne som ny forsanger; selvsamme Sonne har også stået for mix og mastering.
I pressematerialet beskriver bandet albummet som deres hidtil tungeste og mest aggressive, og det kan jeg kun give dem ret i. Musikken er hårdere end jeg husker det fra mine tidligere møder med Malrun, men samtidig er især guitararbejdet gennemgående lidt skævt og knudret uden, at jeg vil kalde det direkte progressivt. Omvendt skal vi helt hen til de sidste tracks for at finde riffs, som er lige ud ad landevejen.
De første numre følger den nævnte opskrift, men suppleres af en meget flot og alsidig vokalside: Uanset om han synger rent, smågrowler eller brøler, gør Sonne det med overskud og eftertryk – en meget flot præstation!
Som albummet skrider frem, skiftes der udtryk: ”Yellow” er mere stille, men har en meget stærk melodi, og i ”Anchored to Hell” og ”The Punishment” øges tempoet med øget energiniveau til følge. Så gør det mindre, at vokalarrangementerne glatter ud og tager lidt kant fra numrene.
Ankepunkterne er få, men jeg havde gerne haft en mere nuanceret produktion; som det er nu, kommer flere numre til at lyde unødvendigt ens. Ellers kan jeg kun byde velkommen til Malruns hårdere udtryk.

Tracklist:
1. King of Madness
2. The Mask of Joy
3. Trail of Ashes
4. Pandemonium
5. Yellow
6. Anchored to Hell
7. The Punishment
8. The Den of Outrage
9. Confinement
10. We Shall Prevail
11. Benders of the World
Samlet spilletid: 48:04

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Malrun
  • Album titel: Pandemonium
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Prime Collective
  • Samarbejdspartner: Prime Collective
  • Genre: Melodic, Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.