fbpx

Make Them Suffer - Worlds Apart

Make Them Suffer - Worlds Apart

Australske Make Them Suffer startede i 2008, og udgav i hhv. 2012 og 2015 de to albums ”Neverbloom” og ”Old Souls” på Roadrunner Records. Herefter skulle bandet se sig om efter et nyt selskab, og i den efterfølgende pause var der tid til at få Jaya Jeffery med som ny bassist, mens Louisa Burton tager en pause fra musikken og er afløst af Booka Nile på keyboards og vokal. Bandet er nu klar med det tredje studiealbum, “Worlds Apart”.

Moderne Metalcore er traditionelt opbygget af 2 hoveddele: En rå og voldsom vokal med brøl, skrig og attitude efter bedste Hardcore tradition, og en lettere tilgængelig ren vokal, som med fængende melodier repræsenterer en modvægt til den første del. Sådan er det også hos Make Them Suffer, hvor Sean Harmanis står for alle afarter af det rå, mens Booka Nile bidrager med både rene vokaler og diverse keyboardmelodier. At den arbejdsfordeling fungerer glimrende, viser ”Uncharted”. Nummeret gennemstrømmes af en fin melodi, som kunne være taget direkte fra en tv reklame – umiddelbart ikke et godt tegn i hårdtslående musik. Men her passer det fint, for melodien får masser af modspil fra både guitarer og den brølende vokal. Den samme fine balance findes i ”Power Overwhelming”; her er guitarer og brøl trukket frem, mens den rene vokal og keyboards er trukket lidt tilbage.

Albummet indeholder også numre, hvor den ene eller side dominerer; de er stadig udmærkede, men mangler den spænding, som de nævnte tracks har. Make Them Suffers styrke ligger i at kunne balancere tingene; det er den, der gør ”Worlds Apart” til et rigtig godt Metalcore album.

Tracklist:
1. The First Movement
2. Uncharted
3. Grinding Teeth
4. Vortex (Interdimensional Spiral Hindering Inexplicable Euphoria)
5. Fireworks
6. Contact
7. Power Overwhelming
8. Midnight Run
9. Dead Plains
10. Save Yourself
Samlet spilletid: 40:37

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.