fbpx

Majestica - A Christmas Carol

Majestica - A Christmas Carol

Majestica udsendte deres første album sidste år, men helt så nyt er bandet ikke; i næsten 20 år eksisterede de under navnet ReinXeed, og udgav 6 albums. Nu er svenskerne tilbage med nyt, som er skræddersyet til den kommende højtid. Bandet har taget Charles Dickens “A Christmas Carol” under behandling, og fortæller historien i 9 numre.
Det sker i en omgang symfonisk Metal, hvor de orkestrale arrangementer virkelig er i størrelse XXL. Men ikke nok med det; for at understrege julestemningen, har man flettet elementer fra en lang række julemelodier- og salmer, mens juleklokkerne bimler og bamler, så man næsten kan se for sig, hvordan sneen daler ned.
Historien om den griske gnier Ebenezer Scrooge og hans møder med ånden fra fortidens, nutidens og fremtidens jul gengives med vokaler, der har samme blødhed som når Danny Elfman lægger stemme til Jack Skellington i ”A Nightmare Before Christmas” – her sker det bare på en overdreven glad facon.
Det hele lyder som en blanding af soundtracket til en familie julefilm og en musical … og ja, der er også tilsat elementer af Metal, men de spiller så lille en rolle i helheden, at det ikke er værd at snakke om.
Det samme gælder for albummet som helhed, som jeg ikke kan bruge til ret meget; det er fint nok med overgearet julestemning på film og i musicals, men hold den væk fra Metal.

Tracklist:
1. A Christmas Carol
2. A Christmas Story
3. Ghost of Marley
4. Ghost of Christmas Past
5. The Joy of Christmas
6. Ghost of Christmas Present
7. Ghost of Christmas to Come
8. A Christmas Has Come
9. A Majestic Christmas Theme
Samlet spilletid: 41:05

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Majestica
  • Album titel: A Christmas Carol
  • Karakter: Karakter: 1.5
  • Pladeselskab: Nuclear Blast Records
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records
  • Genre: Metal, Symphonic

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.