fbpx

Loudness - Rise To Glory

Loudness - Rise To Glory

Da Loudness i midten af 1980’erne som det første japanske Heavy Metal band slog igennem i vesten, var det noget af en sensation, som sikrede bandets position på Metalscenen. Siden dengang har Loudness været præget af mange udskiftninger i besætningen, men veteranerne er stadig aktive, hvilket det nyeste album, ”Rise To Glory” viser.

Hvis man kigger isoleret på stilen, er der ikke sket forandringer over de seneste 30 år – japanerne spiller helt den samme klassiske Heavy Metal som i deres tidlige karriere; hverken mere eller mindre.

Retter man i stedet opmærksomheden på kvaliteten, er det en helt anden sag. Jeg har ikke fulgt Loudness, men kan ikke forestille mig, at de har kunnet skabe sig et navn med det, de leverer her. Numrene spilles helt uden gnist, og jeg sidder konstant med følelsen af, at musikerne ikke gider. En enkelt undtagelse finder man i instrumentalnummeret ”Kama Sutra”; her er der vekslende rytmer og musikalske temaer, som har noget af de ideer, der mangler i de resterende tracks.

Uanset hvad årsagen er, så skuffer Loudness fælt på denne skive – resultatet står i skærende kontrast til klassiske bands som Iron Maiden og Judas Priest, som stadig har noget at byde på. Det har loudness tydeligvis ikke, for det niveau, de viser her, kan de ikke være bekendt.

Tracklist:
1. 8118
2. Soul on Fire
3. I'm Still Alive
4. Go for Broke
5. Until I See the Light
6. The Voice
7. Massive Tornado
8. Kama Sutra
9. Rise to Glory
10. Why and for Whom
11. No Limits
12. Rain
Samlet spilletid: 55:06

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Loudness
  • Album titel: Rise To Glory
  • Karakter: Karakter: 2.0
  • Pladeselskab: EAR Music
  • Samarbejdspartner: Playground Music
  • Genre: Heavy Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.