fbpx

Lord Of War - Suffer

Lord Of War - Suffer

Lord Of War er ikke lige et navn jeg har stiftet bekendtskab med før. Ifælge Metal-Archives er deres genre Atmosfærisk Melodisk Dødsmetal/Deathcore. Det er alligevel noget af en ambitiøs blanding må jeg sige, men alligevel efterlader det også lytteren til en hvis skepsis, da det kan gå begge veje. Enten så er det super fedt eller så er det super dårligt. Når det kommer til musikalske sammenligninger, så synes jeg at det læner sig meget op ad bands som Fallujah og Fleshgod Apocalypse. Det sidstnævnte band er et band, som jeg er meget glad for men lad os alligevel se hvad bandet kan formå at præstere.

Allerede på de tre første numre på pladen (Age Of Heresy, Nexus Of Hate, Embryo) sætter det en rimelig ekstrem standard. Vi bliver smidt ned i en tornado fyldt med teknisk smadder og hårdtslående breakdowns. Forsanger Andrew Rodriguez viser virkelig talent her med sin både dybe og høje skrig. Det er næsten alt hvad man kunne ønske sig af et dødsmetal band. Ansigtssmeltende riffs og intensiteten på trommerne er også virkelig noget, man lægger meget hurtigt mærke til. Numre som Behold The Harvest og Sorrow fungerer også virkelig godt med clean vokal og masser af atmosfæriske riffs. Det giver pladen lidt mere plads til at udfolde sig naturligt. Det virker også som at bandet har meget farverig musik i stedet for at det hele bare er fuldstændig sort og dystert. Der er selvfølgelig også et par numre som ikke helt fungerer, da de desværre har en tendens til at blive lidt ensformige, men alligevel er det ikke nok til at det ødelægger oplevelsen for lytteren overhovedet.

Når det kommer til produktionen på pladen, så er det hele meget tydeligt og intet bliver holdt udenfor. Nogle gange er jeg lidt imod den krystalklare produktion, da jeg synes at det giver det mere en mekanisk og steril følelse i forhold til når produktionen virker ret rå og beskidt.

Lord Of War er et af de bands, som jeg vil holde øje med i fremtiden. Jeg synes at det er et af de mest nytænkende bands jeg har opdaget i nyere tid. Jeg elsker at et band tør at tænke udenfor boksen, gøre noget fuldstændig anderledes og få det hele til at fungere super godt. Vi snakker ikke bare om almindelig Dødsmetal her, men en god blanding af mange gode metal genrer.

Trackliste:
1. Age Of Heresy
2. Nexus Of Hate
3. Embryo
4. Suffer
5. Behold The Harvest
6. Manufactured Existence
7. Skin
8. Carbon Based Genocide
9. Hamunaptra
10. Drowning
11. Killing Must Feel Good To God
Samlet spilletid : 48.27

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Lord Of War
  • Album titel: Suffer
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Pladeselskab: Unique Leader Records
  • Samarbejdspartner: Earsplit PR
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.