fbpx

Long Line Down - Days Gone By

Long Line Down - Days Gone By

At en ny duo træder ind på musikscenen er der ikke noget specielt i – det sker hele tiden. Alligevel formår Long Line Down at falde udenfor normen, idet besætningen med trommer (Anders Holm) og guitar (Martin Christensen) ikke er den mest gængse; specielt fordi det er førstnævnte, der står for vokalen.

Bandets debutalbum har fået titlen “Days Gone By”, en titel som umiddelbart leder tankerne hen på modne mænds tilbageblik på livet. Det stemmer ikke på Long Line Down, for bedømt på billedmaterialet er de to ret unge. Det forhindrer dem ikke i at prøve kræfter med klassisk Rock og Blues, som de kombinerer på forskellig vis hen over de tretten numre. De første af disse befinder sig i den mere poppede og lettilgængelige del af skalaen, hvor ”Fathers Words” minder om Crowded House, mens ”Bareboned” kører med latin rytmer. Igennem numrene er det især Holms rene og udtryksfulde vokal, der scorer point.

Herefter er der primært Blusrock på programmet, som spænder fra det stille og tilbagelænede i ”Morrow” til det rigtig seje i ”Old Man”. Generelt fungerer det fint, men flere steder sidder jeg med en fornemmelse af, at numrene mangler et eller andet, som om de ikke er helt gennemarbejdede. Det har d’herrer Holm og Christensen rig mulighed for at rette op på, for jeg forventer at høre meget mere til Long Line Down.

Tracklist:
1. GENERIC
2. FATHERS WORDS
3. BAREBONED
4. ME & I
5. CATHERINE
6. JOHN DOE
7. SAILORS LULLABY
8. KINDA KNEW
9. BANISHED
10. THE WAY IT IS
11. OLD MAN
12. MORROW
13. A PAWN IN THE GAME
Samlet spilletid: 42:30

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Long Line Down
  • Album titel: Days Gone By
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Self Release
  • Samarbejdspartner: Long Line Down
  • Genre: Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.