fbpx

Livløs - Into Beyond Fremhævet

Livløs - Into Beyond

Livløs har base i Aarhus, og herfra skabte de opmærksomhed omkring sig selv med en selvbetitlet EP i 2016. Det gav spillejobs og blod på tanden, og nu kan bandet præsentere deres debutalbum, som er indspillet i Dead Rat Studio hos Jacob Bredahl.

Bandet må have haft en god gang ironi i spil, da de valgte navnet Livløs – musikalsk er der i hvert fald udmærket gang i den, hvilket alle, som har set aarhusianerne live, kan skrive under på. Men også på album er der godt med energi, ikke mindst fra sangeren Simon Olsen; han brøler mere end han growler, men han er konstant 100% på. Resten af bandet ligger lige bag ham, og supplerer med en gang Dødsmetal, som ikke kun satser på det hårdtslående, men også indeholder groove og melodi. Især det sidste fungerer godt sammen med vokalen og de hurtige rytmer, hvilket gør trekløveret ”Blood & Despair”, ”Collapse” og ”The Sleepless” til en stærk åbning på albummet.

Men balancen mellem de forskellige ingredienser er hårfin, og når tingene ikke matcher 100%, falder kvaliteten mærkbart. Det høres f.eks. i ”Sickest of Seeds”, selv om nummeret bygger på de samme principper som de ovenfor nævnte numre.

Heldigvis har Livløs også andre skud i bøssen, som min favorit, det spændende ”The Path”: Her kombineres skarpe rytmer med melodi samtidig med, at vokalen kun optræder kort, og er trukket så langt tilbage, at den virker som et instrument. Det underbygger Livløs som et spændende navn, hvis første album klart kan anbefales.

Tracklist:
1. Blood & Despair
2. Collapse
3. The Sleepless
4. Into Beyond
5. The Path
6. Sickest of Seeds
7. Before the Flood
8. At the Abyss
9. Noctum
Samlet spilletid: 46:00

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Livløs
  • Album titel: Into Beyond
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Self Release
  • Samarbejdspartner: Livløs
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.