fbpx

Lifesick - 6:0:1 Fremhævet

Lifesick - 6:0:1

Det er ikke ligefrem fordi internettet bugner af informationer om Lifesick; hverken hos pladeselskabet eller på bandets Facebookside er der ret meget andet end medlemmernes navne, startåret 2014 og hjembyen Fredericia at finde. Og under punktet ”About” på Facebook er der bare et link til en musikvideo; Lifesick vil lade musikken tale.

Og det gør den så: Højt, råt og lige på – lige sådan som Hardcore skal være. Balladen (udtrykket skal her forstås positivt!) starter med sangeren Simon Shoshan, som er brølende og tilstrækkeligt vred til, at udspy sin galde over alle, som kommer i vejen for ham. Men han står ikke alene, for musikken giver ham kraftigt modspil; her bliver den traditionelle Hardcore kraftigt tunet med store mængder Metal. Det er en heftig cocktail, især fordi den metalliske skarphed booster alle numre, uanset om de indeholder helt lavt tempo som ”Swing Away”, er virkelig seje som ”Real Men” eller når tempoet skrues i vejret, som det sker i ”Open Casket” og ”In Love With Hate”. At Lifesick ikke har glemt deres Hardcorerødder, illustrerer ”Real Friends Come From Grief” på glimrende vis.

Alt i alt er det bestemt en go´ ide at lade musikken tale, for Lifesick har fat i noget af det helt rigtige. Musikkens lidt ensidige retning mod det voldsomme kunne være et problem i længden, men med den foreliggende spilletid fungerer det rigtig godt.

Tracklist:
1. Lifesick
2. Swing Away
3. Real Men
4. Open Casket
5. Leshy
6. Real Friends Come From Grief
7. In Love With Hate
8. Mindplague
Samlet spilletid: 24:18

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Lifesick
  • Album titel: 6:0:1
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Southern Lord Records
  • Samarbejdspartner: Southern Lord Records
  • Genre: Hardcore, Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.