fbpx

Let Us Prey - Virtues Of The Vicious

Let Us Prey - Virtues Of The Vicious

Let Us Prey er et nyt bekendtskab, idet bandet nu ud sender deres første album. Det hele er startet af guitaristen Jon Morency og sangeren Marc Lopes (mest kendt som frontmand i bandet Ross the Boss). Bandet har haft mange udskiftninger på kort tid, men mener nu at have et stabilt line-up.
Når man kigger på fordelingen af de ti numre, virker det næsten som om lytteren skal lokkes tæt på, inden der for alvor lukkes op for sluserne – måske det er et nik til ordspillet i bandets navn? Anyway, i de første numre er bandets Thrash Metal udstyret med en del melodiske elementer – både i omkvæd og guitarparter. En vis kant sikrer Lopes dog, for hans vokal er aggressiv, og samtidig leverer han nogle meget høje hvin i stil med, hvad Rob Halford er kendt for.
Efter ”In Suffering” nedtones det melodiske, og der skrues op for det metalliske. Det betyder mere tyngde i musikken, og samtidig skærpes vokalen en smule. Det giver helt naturligt mere energi i numrene, men det sker på bekostning af sammenhæng og overblik. Flere numre virker ret rodede, og lidt for ofte er det lige-ved-og-næsten for Let Us Prey. Det eneste nummer, hvor det hele passer, er ”The Saint of Killers” – Det har en fængende melodi OG løg i posen. De øvrige numre har noget af det rigtige, men når ikke helt i mål. Derfor håber jeg, at Let Us Prey får gennemarbejdet materialet lidt bedre på deres næste udspil.

Tracklist:
1. Above the Vaulted Sky
2. Virtues of the Vicious
3. In Suffering
4. Halo Crown
5. Murder Thy Maker
6. The Saint of Killers
7. Ghost Echoes
8. The Cruel Creation of Me
9. Prey
10.And Hell Followed With Me
Samlet spilletid: 51:59

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.