fbpx

Lamb of God - The Duke Fremhævet

Lamb of God - The Duke
Der florerer en video på Youtube, som omhandler tiden hvor Randal Blythe (vokal) fra Lamb of God fik en fan tæt ind på livet. Denne fan ved navn Wayne Ford havde fået sin dødsdom, da han var diagnosticeret med leukæmi. Blythe støttede op om ham gennem koncerter og video chats under indspilningerne til bandets seneste album ” VII – Sturm und Drang”, samtidig med at han snakkede en del med hans familie. En meget rørende video, som man bør tjekke ud.
Alt dette bringer os frem til EPén ”The Duke”, som er dedikeret til dette menneske, og det er der kommet en ganske udmærket EP ud af. Titelnummeret er et ganske stille og roligt midtempo groove track, ja, nærmest en semi-ballade, som – når man tænker over det lyriske tema – går rent ind. Det næste og sidste studio track ”Culling” er et mere klasssisk Lamb of God smadder-derudaf-track...ikke dårligt, men titelnummeret er federe. Der sluttes af med tre live tracks, som viser at bandet bestemt har attitude, og kan levere varen live med masser af fed live stemning.
Jeg har aldrig været den store fan af EP'er, da jeg synes det er for lidt man får for pengene, men her er det nu ikke så skidt endda; 2 studio numre hvoraf titelnummeret vinder førsteprisen, plus noget fed live stemning med en mere end godkendt lyd, og så i en god sags tjeneste...den kan godt forsvares. Rest in peace Wayne Alan Ford!
 
Tracklist:
1. The Duke 4:31 
2. Culling 3:32
3. Still Echoes (Live from Rock am Ring) 4:34 
4. 512 (Live from Bonnaroo) 4:48 
5. Engage The Fear Machine (Live from Bonnaroo) 4:48
Samlet spilletid: 22:16
 
 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.