fbpx

Lacasta - In Æternvm

Lacasta - In Æternvm

Lacasta har eksisteret på den italienske Black Metal scene siden 2013, og udsendte deres første livstegn i 2015 i form af EP’en ”Encyclia”. Nu kommer så deres første udspil i fuld længde, som udgives på Argonauta Records.

Det hele starter med stemningsfulde munkevokaler, men så skal jeg da love for, at fanden tager ved italienerne. De spiller som om det gjaldt deres liv, så numrene fyres af i et vildt opskruet tempo på randen af det kaotiske. I starten har det noget punket og sympatisk over sig, men da den samme opskrift bruges igen og igen, holder det hurtigt op – numrene flyder hurtigt sammen til en ensformig grød. Monotonien er så udtalt, at jeg ved hver gennemlytning har været glad for munkevokalerne, når de vender tilbage i ”Black Mold”…

Det virker som om, at italienerne forsøger at skabe deres egen pendant til Marduks ”Panzer Division Marduk”, men de har bare ikke svenskernes format til at få noget fedt ud af spille i ekstremt tempo. Derfor er det næsten en kamp at fastholde interessen gennem hele spilletiden, for selv om der et par steder er passager med lavere tempo, er disse for korte til, at ændre på det samlede billede. Jeg håber, at Lacasta byder på mere gennemarbejdet og spændende materiale, næste gang de udgiver noget. Hvis ikke, må de for min skyld godt stoppe her.

Tracklist:
1. In Æternvm
2. Faith
3. Sculptors of a Colossal Failure
4. Vultures
5. In silenzio con lo sguardo fisso sul muro
6. Black Mold
7. Descent Towards the Depths
8. Like Leeches
9. Lifeless
10. Darker Days
11. Taste of Power
Samlet spilletid: 38:01

Yderligere information

  • Karakter: Karakter: 0.0

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.