fbpx

Krisiun - Forged In Fury Fremhævet

Krisiun - Forged In Fury

Så er igen tid til at fejre sølvbryllup i Metal-verdenen; denne gang er det de brasilianske brødre Alex, Moises og Max Kolesne Camargo, der tilsammen udgør Krisiun, som runder den milepæl. Det fejres med udgivelse af et nyt album, ”Forged In Fury”.

Og det er ikke svært at forestille sig, at albummet er skabt i vrede, for det er en meget kompakt og ret utilnærmelig sag. Vreden gennemstrømmer ikke kun den notorisk growlende vokal, men også den musikalske side af numrene. Selv om disse ofte bruger bandets kendte staccato rytmer, er de meget kompakte i deres fremtræden; tunge og knaldhårde, men også svære at komme ind på livet af. Der er ikke meget groove, og de eneste melodiske elementer, man støder på, er de glimt der vises når Moises fyrer en guitarsolo af. Set i dét lys er musikken helt klart for de indviede.

Lydbilledet forstærker følelsen af lukkethed, for selv om der er udmærket hul igennem, og de enkelte instrumenter høres klart, er der alligevel en distance til lytteren. Alt dette betyder, at lytteren skal arbejde sig vej ind i musikken. Det tager tid, men når man er kommet frem, er det spørgsmålet hvor meget man belønnes for anstrengelserne. Trods mange gennemlytninger er det ikke lykkedes mig at blive revet med af numrene; der mangler noget.

Derfor er det primært Krisiuns gennemførte og personlige stil, der lige netop trækker bedømmelsen op over midterlinjen.

Tracklist:
01. Scars Of The Hatred
02. Ways Of Barbarism
03. Dogma Of Submission
04. Strength Forged In Fury
05. Soulless Impaler
06. Burning Of The Heretic
07. The Isolated Truth
08. Oracle Of The Ungod
09. Timeless Starvation
10. Milonga De La Muerte
Samlet spilletid: 51:23

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.