fbpx

Kobra And The Lotus - Prevail I

Kobra And The Lotus - Prevail I

”Prevail I” er ikke blot Kobra And The Lotus’ første album på Napalm Records, det er også canadiernes første bud på et dobbeltalbum, hvor hver del dog udgives hver for sig – deraf ettallet i titlen.

Bandet med sangerinden Kobra Paige i front fortsætter deres melodiske fortolkning af Heavy Metal, som fungerer fint i åbningsnummeret. Her kombineres melodi og Metal på udmærket vis, der lover godt for resten af albummet. Men ak, herfra går det kvalitetsmæssigt ned ad bakke, for selv om stilen fastholdes, er numrene underligt upersonlige og uinteressante. Det er ikke nok at guitarerne kører udmærket, når melodierne svigter, og når selv Paige’ vokal virker bleg, er der ikke meget at komme efter. Det sættes i relief i det instrumentale ”Check The Phyrg”, som med sine markante guitarsoli er albummets bedste track.

Ellers er der tale om en ørkenvandring, hvor lyspunkterne er få og ikke opsigtsvækkende. Det afsluttende titelnummer efterlader dog et lille håb om forbedring, for her peger stilen mere i retning af Power Metal. Nummeret har en lidt højtidelig klang, der gør den mere helteagtig og lidt pompøs. Det markerer en tiltrængt distance til de øvrige numre, som forhåbentlig fortsætter på anden del af udgivelsen – hvis ikke, behøver jeg ikke prøve kræfter med den.

Tracklist:
01. Gotham
02. TriggerPulse
03. You Don’t Know
04. Specimen X (Mortal Chamber)
05. Light Me Up
06. Manifest Destiny
07. Victim
08. Check The Phyrg
09. Hell On Earth
10. Prevail
Samlet spilletid: 45:36

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.