fbpx

Misanthropia - Convoy Of Sickness

Misanthropia - Convoy Of Sickness

Albums, som fortæller en gennemgående historie, findes der mange af. Men jeg tror det er første gang, at jeg er stødt på et band, som har specialiseret sig i historier om mafiaen. På det nyeste udspil fra Misanthropia er det begivenheder i den kriminelle undergrund i hjemlandet Holland, der behandles.
Det sker til Black Metal af den symfoniske slags, som man finder den hos f.eks. Dimmu Borgir eller Fleshgod Apocalypse. Dermed er der lagt op til godt 3 kvarter i selskab med Metal og store orkestreringer.
Det hele føres an af en vokal, som gennemgående er både markant og skarp; Bram Koller hvæser og rasper overbevisende gennem albummet, og i ”Nicodemus Narcissus” raller han dybt i stil med Attila Csihar, så bredden må siges at være okay.
Og der er fint knald på både Metal elementerne og de ret store orkestreringer; begge steder styrer Misanthropia med sikker hånd. Desværre går det ikke helt så godt, når de forskellige elementer sættes sammen. Her gribes der ofte til de samme ideer, så jeg ind imellem er kommet i tvivl om, om jeg befandt mig i starten eller slutningen af albummet. Og det er udgivelsens svaghed, for i stedet for at lade hovedkomponenterne understøtte hinanden på forskellig vis, bliver tingene lige en tand eller to for ensartede.

Tracklist:
1. Convoy of Sickness
2. Silent War
3. Pathological Desire to Kill
4. Nicodemus Narcissus
5. Sorrow Made Flesh
6. Aan de herwijnse zijde
7. The Unburied
8. The Eagle and the Hare
9. Roze balletten
10. Through the Eye of the Needle
Samlet spilletid: 48:40

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.