fbpx

Jaded Star - Realign

Jaded Star - Realign

Sangerinden Maxi Nil og den tidligere Iced Earth trommeslager Raphael Saini dannede Jaded Star tilbage i 2013, og udsendte albummet ”Memories from the Future” to år senere. Siden har Nil samlet en komplet ny besætning omkring sig, og hvordan det lyder, viser albummet ”Realign”.
Åbningsnummeret ”Female Fronted” bringer smilet frem; dejligt at der bliver gjort grin med denne betegnelse, som pladeselskaberne forsøger at bilde os ind er en genre. Smilet bliver ikke mindre af bandets performance, for de gør det generelt rigtig godt: Nil har en udmærket stemme, som også får lov at bide lidt hist og pist, og musikernes samspil afslører på ingen måde, at besætningen kun har spillet sammen i kort tid. Og så er produktionen virkelig vellykket; alle elementer lyder helt som de skal.
Og det var så det … i hvert fald på den positive side. Jaded Star spiller melodisk Metal, og her er det efterhånden normen, at man ikke afviger for meget fra gængse opskrifter, når det gælder sangskrivningen. Alligevel er det sjældent man møder noget så ideforladt som dette album, for det lykkes gang på gang at trække al energi ud af numrene, så man gaber per automatik.
Og det er irriterende med den ringe sangskrivning, når bandet kan spille, og rammerne er virkelig high class. Faktisk hiver produktionen halvdelen af stjernerne hjem i bedømmelsen … det har jeg vist ikke prøvet før.

Tracklist:
01. Female Fronted
02. Breathing Fire
03. A Pain All Mine
04. Maybe
05. Adrian
06. Children Of Chaos
07. Rise Up
08. We're The Heroes ( A Song For Us )
09. Vertigo
10. Higher Than Love
Samlet spilletid: 38:55

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.