fbpx

Jaded Heart - Stand Your Ground

Jaded Heart - Stand Your Ground

2020 markerer 30-året for Jaded Hearts karriere, så vi har fat i veteraner her. Og produktive af slagsen, for ”Stand Your Ground” er studiealbum nummer 14! Det betyder, at man i snit stort set har udgivet et nyt album hvert andet år – det er en sjælden bedrift. Samtidig markerer albummet et mindre stilskifte, idet det er første gang, at Jaded Heart udelader keyboards.
Uden at have hørt de foregående 13 albums, tør jeg godt sige, at det var en god ide. Fraværet af blødgørende keyboardtoner giver numrene mere power, fordi specielt guitarerne træder mere frem. Det giver klart mere kant til numre som ”Reap What You Sow”, Kill Your Masters” og ”Lost In Confusion”. Men det betyder ikke, at Jaded Heart glemmer de øvrige elementer, der traditionelt hører til den melodiske Metal. Derfor bliver der ikke sparet på hverken iørefaldende omkvæd eller en fyldig frontvokal, som Johan Fahlberg står for.
Desværre er der også en nogle tracks, som ikke byder på hverken nyheder eller spænding; omvendt giver erfaring et godt rygstød, så selv i de tilfælde holder tyskerne et fornuftigt bundniveau. Dermed står ”Stand Your Ground” tilbage som et album, der markerer genrens styrker, uden at falde i dens faldgruber – også sent i karrieren formår Jaded Heart at levere en solid indsats.

Tracklist:
1. Inception
2. Stand Your Ground
3. One Last Time
4. Reap What You Sow
5. Break Free
6. Hero To Zero
7. Kill Your Masters
8. Embrace A Demon
9. Hopelessly Addicted
10. Self Destruction
11. Stay
12. Lost In Confusion
13. Inside A Hurricane
Samlet spilletid: 51:45

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Jaded Heart
  • Album titel: Stand Your Ground
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Massacre Records
  • Samarbejdspartner: Massacre Records
  • Genre: Melodic, Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.