fbpx

Jack Slamer - Keep Your Love Loud

Jack Slamer - Keep Your Love Loud

Bag navnet Jack Slamer står ikke en enkelt person, men et fem mand stærkt band fra Schweiz. De har spillet sammen siden 2007, og udsender med ”Keep Your Love Loud” deres tredje album.
Her er nøgleordene Retro og Old School, for Jack Slamer spiller Stoner Rock; ikke af den syrede slags, men stadig i den stil, hvor ordet gammeldags skal opfattes som rosende. Og ros fortjener åbningen, for ”Brother” har et glimrende riff, en go´ melodi og en udmærket stemning. Den fortsætter i ”Favorite Enemy”, hvor den fremhævede bas gør tingene lidt mere cool, og den fine guitarmelodi bare er flot.
Herefter kommer der et mindre dyk i kvaliteten, for mens de næste numre fastholder stil og stemning, så mangler de lige det sidste for at være spændende. Men netop som man tror, at det var det, slår schweizerne igen med det fede ”Magic Woman”, hvor bas og guitar i fællesskab driver tingene frem i det, der for mig er albummets højdepunkt.
Men så er det også slut med de gode ideer, for i de sidste fire numre formår Jack Slamer ikke at komme igen; numrene er stadig stilrene, men de når slet ikke op på niveauet fra albummets start. Derfor fremstår albummet som en rutsjebanetur med lidt for få highlights.

Tracklist:
1. Brother
2. Favorite Enemy
3. Sun Soul Healing
4. Lost
5. War of Words
6. Magic Woman
7. Memories
8. Stumbled
9. Ocean
10. Bouquet of Decibels
Samlet spilletid: 45:16

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.