fbpx

Malevolent Creation - Invidious Dominion

Malevolent Creation - Invidious Dominion

Efter et live album, en opsamling og en DVD er Malevolent Creation tilbage med et studiealbum. De ændringer i line-up, der kendetegner bandet, ser ud til at være begrænset til, at Jason Blachowicz igen håndterer bassen.
Ændringen har nu ikke haft indflydelse på bandets musik; her står der stadig klassisk Death Metal på programmet. Som vanligt veksles mellem højt og lavt tempo, hvor især førstnævnte gør sig bemærket – her går det virkelig stærkt. Men uanset om tempoet er højt eller lavt, er musikken præget af genremæssige gentagelser. Og at højdepunkterne ”Lead Spitter” og “Antagonized” er blot ”okay” numre, sætter de manglende kvaliteter hos de resterende i relief – der mangler spillelyst og de ideer, jeg forventer fra et band med Malevolent Creations baggrund. Her er det lidt som at få en stangvare, når man forventer haute couture
Med highlights, som ikke hæver sig over det middelmådige, er ”Invidious Dominion” et skuffende album, og det halter langt efter det, der gjorde bandet til et stort navn på Death-scenen. Faktisk skal Malevolent Creation skal være glade for, at de er et etableret band - jeg tvivler stærkt på, at materialet ville være nok til at skaffe et ukendt band en pladekontrakt hos Massacre Records.

Tracklist:
1. United Hate
2. Conflict Finalized
3. Slaughterhouse
4. Compulsive Face Breaker
5. Lead Spitter
6. Target Rich Environment
7. Antagonized
8. Born Again Hard
9. Corruptor
10. Invidious Dominion

Samlet spilletid: 35:54


Revolution Music vil gerne takke Massacre Records for tilsending af dette album.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Malevolent Creation
  • Album titel: Invidious Dominion
  • Karakter: Karakter: 2.0
  • Pladeselskab: Massacre Records
  • Samarbejdspartner: Massacre Records
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.