fbpx

Inner Core - Soultaker

Inner Core - Soultaker

Selv om bandet har eksisteret siden 2013, er det først nu, at Inner Core gør sig bemærket udenfor hjemlandet Tyskland. Det sker med debutalbummet ”Soultaker”, hvis ti numre er indspillet i Spacelab Studios.

De første tracks er domineret af en flot og klar produktion, som virkelig lader lytteren få det hele med. Og der er masser at lytte til, for numrene indeholder stærkt spillet Metal med teknisk betoning og storslåede arrangementer. Numrene er udstyret med flotte melodier spillet på klaver og orgel, men heldigvis uden, at det hele skal smøres ind i glasur. Det giver plads til guitar og rytmesektion, som skaber en fin bund for de resterende elementer.

Helt i front leverer sangerinden Anna Rogg en virkelig flot vokal, hun synger ikke specielt kraftfuldt, men har et fint udtryk, som passer godt til helheden – det gør numrene spændende.

Ovenstående beskrivelse gælder for albummets fem første numre, og havde Inner Core ladet det ende her, havde jeg bedømt den resulterende EP højt. Men det gjorde tyskerne desværre ikke, for på den resterende del af albummet kan de ikke holde kvaliteten fra indledningen. Numrene fremføres stadig på et udmærket niveau, og produktionen fortjener stadig ros, men numrene mangler totalt den udstråling, der imponerede mig i starten.

Heldigvis var Inner Core foran på point, så det ender ikke i en katastrofe; ”Soultaker” er stadig et glimrende debutalbum, som viser, at Inner Core har et stort potentiale, men at de stadig er et godt stykke fra at udfolde det helt.

Tracklist:
1. Soultaker
2. Sweet Addiction
3. Snowstorm
4. Crucified
5. Keep the Distance
6. Screw That
7. Blame
8. Monsters
9. Ghost Dust
10. Into Eternity
Samlet spilletid: 59:54

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Inner Core
  • Album titel: Soultaker
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Echozone
  • Samarbejdspartner: Soulfood
  • Genre: Metal, Symphonic

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.