fbpx

Inner Axis - We Live By The Steel

Inner Axis - We Live By The Steel

I 2011 debuterede tyske Inner Axis med albummet ”Into The Storm”, og nu er kvintetten fra Kiel klar med album nummer to. Det har fået titlen ”We Live By The Steel”, og er bandets første på Fastball Music.

Heavy- og Power Metal er populære genrer i Tyskland, så her rammer Inner Axis plet: Bandet spiller en blanding af begge, helt efter bogen. Det betyder masser af daga-daga rytmer, pæne guitarmelodier og omkvæd, man kan skråle med på. Ofte er frontvokalen det stærkeste kort for genrens bands, men ikke for Inner Axis: Vokalen mangler styrke og udstråling; faktisk er musikken noget bedre kørende. I titelnummeret bliver der skruet op for det teatralske, og med en række Hey-Hey-Hey råb er der lagt op til at engagere publikum – også det leverer bandet helt efter bogen.
Når man griber så dybt ned i kassen med standardelementer, kan det ikke ende i en komplet katastrofe, og det gør det heller ikke for Inner Axis; tyskerne har udmærket fat i genrens basale elementer. Men de tilføjer intet personligt, alt leveres på en måde, der er hørt mange gange før. Selv om albummet som helhed er ganske hyggeligt, kan jeg ikke give det en anbefaling med.

Tracklist:
1. Blades Of Death
2. All Is One
3. Night Rider
4. The Brave
5. Red Dead
6. Storm Lords
7. Hound Of Hell
8. The Call Of Steel
9. We Live By The Steel
10. Rain Or Shine
Samlet spilletid: 41:02

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Inner Axis
  • Album titel: We Live By The Steel
  • Karakter: Karakter: 2.5
  • Pladeselskab: Fastball Music
  • Samarbejdspartner: Bob-Media
  • Genre: Heavy Metal, Power Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.