fbpx

Indica - Shine

Indica - Shine

Okay, jeg indrømmer gerne, at ideen ikke ligefrem er genial, men da jeg så bandnavnet Indica i min mailbox, lå det lige til højrebenet at affyre en catch phrase som ”Hvem ka’?” Indica! i bedste Bilka stil, men som bedømmelsen signalerer, var den idé død på forhånd. Måske var det også vel optimistisk, da bandets 2010-udspil ”A Way Away” langt fra imponerede mig.

Hvor bandet dengang havde numre med Goth-præg som supplement til de mere poppede skæringer, koncentrerer de 5 finske piger sig denne gang om den rene Pop. Der er stort set ingen volumen på hverken guitar eller trommer, så selv om der i nogle numre rent teknisk er tale om Rock, er resultatet lige så tandløst som gummerne hos et spædbarn. Indica prøver i stedet med en række ballader, men ud over at fremstå som en udvandet udgave af The Bangles, opnår de ikke noget.

Som coveret viser, ser pigerne i bandet godt ud, men hvis de ikke har andet end udseendet at byde på, findes der bedre udbydere af den slags materiale end Revolution Music. Min tidligere forundring over pladeselskabets interesse i Indica er ikke blevet mindre; det kan godt være at pigerne sælger godt, men i mine øjne virker de stærkt underminerende på Nuclear Blast’ status som uafhængigt Heavy Metal label.

Tracklist:  
1       Mountain Made Of Stone
2       Uncovered
3       A Definite Maybe
4       Goodbye To Berlin
5       Run Run
6       Here And Now
7       Missing
8       Hush Now Baby
9       Behind The Walls
10   A Kid In The Playground
11   War Child

Samlet spilletid: 39:43

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Indica
  • Album titel: Shine
  • Karakter: Karakter: 0.5
  • Pladeselskab: Nuclear Blast Records
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records
  • Genre: Pop Rock, Pop

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.