fbpx

Impalers - The Celestial Dictator Fremhævet

Impalers - The Celestial Dictator

Da jeg tidligere på året anmeldte EP’en ”Styx Demon-The Master of Death”, ønskede jeg at høre mere fra de thrashede sønderjyder. Det ønske er nu opfyldt med udgivelse af bandets tredje album ”The Celestial Dictator”.

Det starter som det hører sig til: I ”Terrestrial Demise” lægges der ud med melodiske guitarer, inden det brager løs med klassisk Thrash Metal – en stil der fortsætter dejligt aggressivt i det efterfølgende ”Terrorborn”. Den pågående stemning skyldes ikke mindst, at Søren Crawack igen leverer en skarp vokal bestående af lige dele brøl og hvæs. I de følgende numre lægges der mest vægt på power, og de fyres af i højt tempo. I ”Into Doom” lånes der lige rigeligt udefra; ikke blot nummerets opbygning og hooks, men også guitarlyden har et kæmpe METALLICA spraypaintet ud over det hele.

Men Impalers kan også selv, endda med et lille stilmæssigt skifte: I både ”Sun” og ”Believe” er omkvædene melodiske, hvilket klæder numrene og giver helheden mere bredde. At de ikke har glemt den hårde side af musikken, viser bandet i de to sidste numre; her er der virkelig knald på, og titelnummeret byder på samme kvalitetsniveau som de to åbningsnumre.

Genhøret med Impalers er derfor af den positive slags; bandets håndtering af den klassiske Thrash Metal er usvigeligt sikker, så min lyst til at høre mere fra dem holder ved.

Tracklist:
1. Terrestrial Demise
2. Terrorborn
3. Color Me White
4. Into Doom
5. What Is One
6. Sun
7. Believe
8. The Celestial Dictator
9. Antithesis
Samlet spilletid: 40:48

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Impalers
  • Album titel: The Celestial Dictator
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Self-released
  • Samarbejdspartner: Impalers
  • Genre: Thrash Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.