fbpx

Imha Tarikat - Kara Ihlas

Imha Tarikat - Kara Ihlas

Imha Tarikat er en tyrkisk duo bestående af Ruhsuz Cellât (vokal og guitar) og Prowler (trommer). De bor i Tyskland, hvor de har skrevet kontrakt med Vendetta Records om udgivelse af deres første fuldlængde, ”Kara Ihlas”.

Når man hører om en duo, der spiller Black Metal, tænker man uvilkårligt på de bands i genren, der har den besætning. Men hvis maN tror, at Imha Tarikat følger blindt i fodsporene på disse, tager man fejl. Grundstammen i bandets musik er en punket omgang Thrash metal, som fyres af i højt tempo og med deraf følgende energiniveau – strengene bliver virkelig masseret, og trommerne straffet. I tilgift præsterer Cellât en meget råbende, og flere steder temmelig ukontrolleret vokal. Det giver numrene noget råt og upoleret, men bidrager ikke med ret meget bredde – numrene ligner hinanden meget, og den største ændring, man oplever, er, når der smides lidt tremoloanslag ind i guitararbejdet. Disse er den primære grund til, at stilen overhovedet kan rubriceres som Black Metal.

Normalt er det rart med bands, som ikke passer helt ind i de traditionelle skabeloner, det er med til at skabe dynamik og skubbe til grænserne for de forskellige genrer. Men i dette tilfælde hænger tingene ikke sammen for Imha Tarikat; jeg kan leve med deres valgt af et bevidst grimt udtryk, men ikke deres mangel på ideer.

 

Tracklist:

1: I-I: Çökmü Mühür (The broken Seal)

2: I-II: Akan Sır (The flowing Wisdom)

3: II-I: Omninihai Çözümü (Omni-Final Solution)

4: II-II: Katarsis Vaazı (Catharsis Sermon)

5: III-I: Å?afaksız Rüya (Dawnless Dream)

6: III-II: Kara Ihlas (Black Purity)

7: III-III: Imha Tarikatı (Sect of Destruction)

8: IV: Son Mistisizm (The last Mysticism)

Samlet spilletid: 41:52

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Imha Tarikat
  • Album titel: Kara Ihlas
  • Karakter: Karakter: 2.0
  • Pladeselskab: Vendetta Records
  • Samarbejdspartner: All Noir
  • Genre: Black Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.