fbpx

Hranice Abyss - Aphagy

Hranice Abyss - Aphagy

Der er meget stor forskel på mængden af information, der ledsager de udgivelser, vi får til anmeldelse: Nogle gange er man ved at drukne i detaljer om kunstner og udgivelse, andre gange er der så godt som ingen info. EP’en ”Aphagy” fra bandet Hranice Abyss falder i den sidste kategori, for udover, at de 4 medlemmer stammer fra São Paulo i Brasilien, har jeg ikke kunnet finde information.
Der lægges ud med en kort instrumental intro, inden åbningsnummeret viser bandets fortolkning af Death Metal. Der bygges roligt op til en ret traditionel udgave med masser af energi. Den tilhørende vokal er growlende, men giver energiniveauet en tak opad ved at skifte til en raspende hvæsen. I de følgende numre fortsætter denne kombination med forskelligt indhold af de to komponenter, og selvom jeg ikke er vild med den vokale stil, så passer den fint ind her, og tilfører meget kant.
Musikken fortsætter også energisk, og viser genretypiske forskelle. Således satses der i ”Violation of Human Condition” primært på tempo, mens “Pathfinder” scorer point via sit fine drive. Alt i alt er der tale om en udmærket omgang Død, hvor musikken fungerer ret traditionelt, mens vokalen sætter trumf på med sin skarphed. EP’en flytter ingen grænser for genren, men fortjener alligevel et lyt, hvis du støder på det.

Tracklist:
01. Voiceless
02. Flawless Oblivion
03. Thoughtseize
04. Violation of Human Condition
05. Byron_s Embrace
06. Pathfinder
Samlet spilletid: 18:37

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Hranice Abyss
  • Album titel: Aphagy
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Blackletter Records
  • Samarbejdspartner: Gordeon Music
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.