fbpx

Hopeless Youth - Disgust

Hopeless Youth - Disgust

De sparsomme oplysninger om Hopeless Youth begrænser sig til, at bandet har 5 medlemmer og stammer fra Montreal i Canada. Om bandets navn skyldes udbrud fra deres ældre medborgere melder historien ikke noget om, men jeg kan sagtens forestille mig, at de har fået kommentarer i den retning. Bandet spiller nemlig en voldsom udgave af Hardcore, som garanteret ikke falder i god jord hos alle!

Musikken har ellers en udmærket kant, og der mangler bestemt ikke energi på dén front. Det kan man bestemt heller ikke sige om vokalen, som foruden energi indeholder en meget stor portion vrede – der må virkelig være nogen som har pisset ham gevaldigt af. Det vil i hvert fald forklare hvorfor han RÅBER og SKRIGER teksterne ud i rummet på en meget monoton facon. I første omgang virker det interessant, og jeg må indrømme, at det giver numrene et skub fremad. Men hold da op hvor bliver jeg træt af at høre på det: i løbet af få numre bliver det virkelig anstrengende, og hver gang jeg har lyttet ”Disgust” igennem, har jeg trængt til en pause fra musik generelt.

Det virker selvsagt ikke befordrende på oplevelsen, og jeg kan derfor kun anbefale skiven her til fans af Screamo og andre støjende genrer. Og det er ærgerligt, for musikken fejler ikke noget. Hvis bare der var en anden vokal …

Tracklist:
1: Battlefields
2: Ghost
3: We Were Told
4: Rain Of Arrows
5: Faithless
6: Failure
7: Burnt Offerings
8: Hellhounds
9: Divided, United
10: Abomination

Samlet spilletid: 27:32

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Hopeless Youth
  • Album titel: Disgust
  • Karakter: Karakter: 2.0
  • Pladeselskab: Candlelight Records
  • Samarbejdspartner: Plastic Head Music Distribution
  • Genre: Hardcore

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.