fbpx

Holding Absence - Holding Absence

Holding Absence - Holding Absence

Når jeg skal anmelde nye kunstnere, prøver jeg altid at snuse lidt rundt på nettet for at få en fornemmelse af, hvad for musikere, jeg har med at gøre. Da jeg lavede øvelsen med Holding Absence blev jeg lidt urolig, for hverken deres homepage eller den officielle Facebook side siger noget om bandet ellers dets baggrund – her går det mere om at vise videoer og linke til bandets officielle community – det lugter langt væk af idoldyrkelse; et indtryk der kun forstærkes af de officielle billeder af bandet. Det skal selvfølgelig ikke bruges mod de fem unge mænd fra Wales; de skal kun bedømmes på deres selvbetitlede debutalbum, som blev indspillet fra februar til august 2018.

Men ak, her er der ikke mange lyspunkter, for mage til intetsigende musikalsk produkt skal man lede længe efter. Presseteksten fortæller, at man inden indspilningen udskiftede begge guitarister, men jeg fristes til at spørge hvorfor - i de fleste numre hører man ikke meget til de seksstrengede. Når de endelig er der, giver de sammen med keyboard musikken et anstrøg af Nu-Metal, men kan ikke skjule at Holding Absence ikke har ret meget at byde på rent musikalsk. Deres absolut vigtigste medlem er sangeren Lucas Woodland, som har en både stærk og varieret vokal, som fortjener at arbejde med langt bedre materiale, end tilfældet er på albummet her – Han trækker helt alene 1 stjerne i bedømmelsen.

Nej, bandets hovedformål er at få pulsen op hos teenagepiger, og med mindre man tilhører dén gruppe, bør man gå langt udenom Holding Absence. Jeg sagde LANGT!

Tracklist:
1. Perish
2. Your Love
3. Like A Shadow
4. You Are Everything
5. Marigold
6. To Fall Asleep
7. Monochrome
8. A Godsend
9. Last Of The Evening Light
10. Purge
11. Wilt
Samlet spilletid: 47:50

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.