fbpx

Herzparasit - ParaKropolis

Herzparasit - ParaKropolis

Herzparasit stammer fra München, blev dannet i 2008, og består af de tre musikere Ric-Q (Vokal), El Toro (Guitar), MR.SM (Trommer). Via talentkonkurrencen Maxi DSL 2011 Contest fik bandet udsendt sit første album samme år. Tre år senere blev der fulgt op med ”Gifttherapie”, og nu er sydtyskerne klar med album nummer tre, ”ParaKropolis”.

Når man kigger under feltet “Kunstnere, vi også kan lide” på bandets Facebook side, er det første navn på listen Rammstein, hvilket giver god mening – det er tydeligt at Herzparasit har lyttet rigtig meget til Tysklands største Metalnavn. Det skinner igennem ved guitarerne, hvor de hårde riffs og den tilsvarende produktion kunne stamme direkte fra Berlin. Da det samme gælder for både keyboards og trommer, er det så som så med det personlige hos Herzparasit.

Ikke overraskende er teksterne på tysk, men sangeren Ric-Q lyder heldigvis ikke som Till Lindemann – så havde Herzparasit været 100% Rammstein kloner. I stedet synger han rent og en smule teatralsk, men det er også det eneste, som bare smager en lille smule af selvstændigt bidrag.

Det er altid okay at lade sig inspirere, men Herzparasit går alt for langt og overskrider grænsen til plagiat. Det er så grelt, at man helt naturligt sidder og gætter på, hvilket nummer de enkelte tracks har lånt fra, og det er ikke i orden. Jeg kan derfor ikke finde noget positivt at sige om albummet her, det er bedst bare at undgå det.

Tracklist:
1. DNA unbekannt
2. Manege frei!
3. Tastsinn
4. Meine Träume jagen mir hinterher (feat. Sven Mehrens - Defeated)
5. Blut lügt nicht
6. ZACK! BOOM! BANG!
7. Einzelteile
8. Vatermal
9. Präparat
10. Ich
11. ParaKropolis
12. It must be in English (feat. Sven Mehrens - Defeated)
13. Regentage
Samlet spilletid: 50:49

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Herzparasit
  • Album titel: ParaKropolis
  • Karakter: Karakter: 1.0
  • Pladeselskab: Echozone
  • Samarbejdspartner: Bob-Media
  • Genre: Industrial Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.