fbpx

Herman Frank - The Devil Rides Out

Herman Frank - The Devil Rides Out
Herman Frank, som vel ikke behøver nogen introduktion da han jo har en fortid som guitarist i mægtige Accept, har siden 2008 kørt sit eget soloprojekt. Bandets tredje album ”The Devil Rides Out”er på gaden, og det skulle blive spændende at høre hvad Hr. Frank og co. havde at byde på, da jeg intet kendskab har til de to første albums.
Det rocker og svinger ”the old-school way”, og håndværket er for så vidt godt nok med masser af gode soli osv. Desværre er musikken bare meget ordinær med en ligeså ordinær vokal  i min verden, hvor jeg synes at stilen er hørt mange gange før, bare bedre . Der er dog gode takter i numre som ”Shout”, ”Run Boy Run” ”License To Kill”, som alle har lidt mere at byde på; federe riffs, tungere stykker samt bedre melodier, og det er der vi skal henad for at skille os ud fra det ordinære, kære venner.
Med det sagt er det desværre langt fra nok til at trække dette album over middel, der er simpelthen alt for langt mellem snapsene af de gode takter, og der er meget lidt på denne skive der kan få mig op af stolen overhovedet. I sidste ende har jeg meget svært ved at se Herman Frank hamle op med de tidligere kollegaer i Accept, hvilket måske heller ikke er meningen. Et album der alene får karakteren for det gode håndværk, og hurtigt går i glemmebogen.
 
Tracklist:
01. Running Back 
02. Shout
03. Can’t Take It 
04. No Tears In Heaven 
05. Ballhog Zone 
06. Run Boy Run 
07. Thunder Of Madness 
08. License To Kill 
09. Stone Cold 
10. Dead Or Alive 
11. Run For Cover 
12. I Want It All 
Samlet spilletid: 51:59
 
 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Herman Frank
  • Album titel: The Devil Rides Out
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: AFM Records
  • Samarbejdspartner: AFM Records
  • Genre: Heavy Metal, Old School

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.