fbpx

Hatesphere - Reduced To Flesh Fremhævet

Hatesphere - Reduced To Flesh

Med ”Reduced To Flesh” runder antallet af studiealbums fra thrashveteranerne fra Hatesphere de to håndfulde, og markerer samtidig en tilbagevenden til italienske Scarlet Records, som også stod bag bandets tidligste udgivelser.

Normalt er det let at komme ind på livet af aarhusianernes musik, men denne gang har jeg brugt længere tid på at blive dus med den end sædvanligt; årsagen herfor vender jeg tilbage til.

At Hatesphere ikke er blevet et stort navn for ingenting, viser de flere steder: I ”Nothing Is Definite” kører guitarerne virkelig sejt, og boostes af en uptempo sekvens midti, mens "Can Of Worms” byder på Thrash i højt tempo og med tilsvarende klasse – nummeret er albummets bedste, og viser Hatesphere i absolut topform. Det efterfølgende ”Lethal Mistakes” har noget af den samme energi, men når ikke helt op på samme niveau, rent kvalitetsmæssigt.

I de fremhævede numre fyrer Hatesphere den af, som vi kender dem, og så længe det sker, er der ingen problemer med at blive fanget af musikken. De førnævnte opstartsvanskeligheder skyldes, at der i en del numre er passager med ret voldsomme temposkift. Det bryder flowet i musikken, og virker ikke altid lige befordrende for oplevelsen.

Heldigvis er de positive elementer i overtal, og når man supplerer med Esses dejligt aggressive vokal og Tue Madsens glimrende produktion, som især styrker trommerne, ender mødet med ”Reduced To Flesh” som en stærk oplevelse.

Tracklist:
01. Praeludium
02. Corpse Of Mankind
03. Nothing Is Definite
04. Ruled By Domination
05. Reduced To Flesh
06. Can Of Worms
07. Lethal Mistakes
08. Petty
09. Afterlife
10. Despicable You
Samlet spilletid: 44:17

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Hatesphere
  • Album titel: Reduced To Flesh
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Scarlet Records
  • Samarbejdspartner: Target Group
  • Genre: Death Metal, Thrash Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.