fbpx

Hammers Of Misfortune - Dead Revolution

Hammers Of Misfortune - Dead Revolution

Når man skal finde frem til, hvorfor der er gået hele fem år siden Hammers Of Misfortune sidst udgav nyt materiale, er der ikke kun ét svar, men mange. De seks medlemmer har været optaget af så forskellige ting som familieforøgelse, trafikuheld og diverse musikalske sideprojekter. Når man så lægger hovedmanden John Cobbetts insisteren på håndskrevne booklets oven; ja, så går tiden.

Den slags er gammeldags, men det harmonerer fint med bandets musik. Hammers Of Misfortune spiller nemlig en afart af Progressiv Metal, som har en tone, der peger tilbage mod 1960’erne og 70’erne. Især Sigrid Sheies orgel og de vokale arrangementer bidrager heftigt hertil. Ellers er der ingen tvivl om musikkens progressive side, for selv om numrene generelt ligger langt fra den supertekniske udgave af stilen, så har de skiftende opbygninger, man ikke bare absorberer 100% ved første gennemlytning. Der er udmærkede Metal-riffs i ”Sea of Heroes” og ”The Precipice”, men det er alligevel den fede Rock’n’Roll guitar i ”Flying Alone”, der gør dét nummer til albummets bedste.

Som helhed har ”Dead Revolution” noget eftertænksomt over sig, som gør numrene seriøse. Og hvis man har hang til old school musik med en selvstændig stil, er man godt betjent her. Personligt er jeg ikke hooked, men kan sagtens høre potentialet.

Tracklist:
1. The Velvet Inquisition
2. Dead Revolution
3. Sea of Heroes
4. The Precipice
5. Here Comes the Sky
6. Flying Alone
7. Days of '49
Samlet spilletid: 46:41

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.