fbpx

Grave Digger - Healed By Metal

Grave Digger - Healed By Metal

Tyske Grave Digger, som snart kan fejre 40 års jubilæum, har om nogen holdt fanen højt indenfor den klassiske Heavy/Power Metal, og i 2001 udgav de ”The Grave Digger” som er mit personlige favorit album med de gæve tyskere. Sidenhen har det været lidt op og ned med niveauet, og ”Return Of The Reaper” fra 2014 var et udmærket udspil, uden dog at være skelsættende på nogen måder. ”Healed By Metal” er titlen på bandets nye udspil, og der er absolut intet nyt under solen her.

Der lægges fra land med de typiske Grave Digger numre og de sædvanlige glimrende omkvæd, som vel nok er bandets stærkeste kort. Bandet overrasker på ingen måde; det er Grave Digger som vi kender dem med de gode gamle old-school riffs uden de store udsving. Samtidig med at der ingen fornyelse er at spore, synes det hele også at blive en kende for ordinært. Bevares, jeg kan da godt høre at numrene vil fungere glimrende live, men ellers har musikken ikke samme vanlige niveau, og her bruges alt for mange dårlige klichéer.

”Healed By Metal” er ingenlunde en dårlig plade, og som sagt er bandets stærkeste kort deres tilbagevendende fede omkvæd. Men denne gang kommer bandet ikke i mål, og på trods af de bedre numre som ”Healed By Metal”, ”Ten Commendments Of Metal”, ”The Hangman’s Eye” og ”Hallelujah” bliver det overordnede indtryk altså for letkøbt, og aldrig helt episk på samme måde, som de ellers formår. 


Tracklist:
1. Healed By Metal
2. When Night Falls
3.Lawbreaker
4.Free Forever
5.Call For War
6.Ten Commendments Of Metal
7.The Hangman's Eye
8.Kill Ritual
9.Hallelujah
10.Laughing With The Dead
Samlet spilletid: 36:20

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Grave Digger
  • Album titel: Healed By Metal
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Napalm Records
  • Samarbejdspartner: Napalm Records
  • Genre: Heavy Metal, Power Metal, Old School

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.