fbpx

GoatHawkBuffalo - Come To Temple

GoatHawkBuffalo - Come To Temple

Bag navnet GoatHawkBuffalo står fem gutter fra København, som startede bandet i 2014, og tre år senere debuterede med EP’en ”Release the Beast”. Nu er det så blevet tid til det første fuldlængde udspil, som har fået titlen ”Come To Temple”.
GoatHawkBuffalo nævner navne som Kyuss og Corrosion of Conformity blandt deres inspirationskilder, og det høres også i musikken. Med sine tunge og forvrængede guitarer fremstår den nemlig nutidig, men med tydelige spor af noget mere gammeldags. Det høres i de tre åbningsnumre, hvor den let råbende mandfolkevokal er med til at give power. Musikken er lidt lukket, men det afhjælpes ved, at guitarerne bringer lidt melodi ind i billedet – en go’ ide. Efter samme mønster afsluttes albummet med tre numre i stil med åbningen, men imellem disse to treenigheder finder man kun et enkelt nummer, som ligner albummets start og slut - Ellers er det numre, som tiltrækker sig opmærksomhed fordi de afviger fra den normale stil: Først er der ”Pretty Promise”, som med sin mere rock’ede stil og drive giver et frisk pust, og så to tracks i den afdæmpede afdeling: ”Buried Alive” starter helt stille og bevæger sig roligt, men stærkt videre. Og så ”The Ridge”, som med sin helt stille stil og sparsomme instrumentering skaber en intensitet, der ikke blot gør det til albummets mest personlige, men også til min favorit.
Numrene i den Sludge-prægede stil er lidt for tilknappede og ensformige efter min smag, men GoatHawkBuffalo viser med de tre anderledes numre, at de har andet og mere at byde på.

Tracklist:
1. Broken Whore
2. Come To Temple
3. Soil’n Mud
4. The Ridge
5. Pretty Promise
6. Life Is Chaos
7. Buried Alive
8. Chuck
9. Get Defensive
10. Pound
Samlet spilletid: 41:23

Yderligere information

  • Band/Kunstner: GoatHawkBuffalo
  • Album titel: Come To Temple
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Self-released
  • Samarbejdspartner: Prime Collective
  • Genre: Sludge Metal, Stoner Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.