fbpx

Ghost Iris - Comatose

Ghost Iris - Comatose

Med ”Comatose” er Ghost Iris ude med deres fjerde album; et album, som de har arbejdet på det meste af de seneste to år. Bandet udtaler i den forbindelse, at albummet markerer en tilbagevenden til rødderne.
Efter en kort instrumental intro hamres der løs i ”desert dread”, hvor medlemmerne fra Hovedstaden får prominent besøg af Chimaira-sangeren Mark Hunter, der sætter et brølende aftryk på nummeret, der med tunge guitarer og et flot melodisk omkvæd byder velkommen til en stærk omgang Metalcore. Valget af Hunter er ikke tilfældigt, for når man hører albummet igennem, er det tydeligt, at netop Chimaira har været en inspirationskilde for Ghost Iris. Musikkens voldsomme side byder ind med tunge riffs, hvor der er den samme vægt på de tekniske aspekter. Resultatet er virkelig hårdtslående, og står i stærk kontrast til numrenes melodiske omkvæd. Her er der stor ros til sangeren Jesper Vicencio Gün, som leverer en meget varieret indsats; han nøjes ikke med at lave det klassiske skift mellem brølende og ren vokal, men får også udstyret begge hovedtyper med fine nuancer.
Nogle steder tipper balancen lidt for langt mod det mørke, så numrene bliver lidt for lukkede; heldigvis er det ikke en dominerende tendens. Det understreges i afslutteren ”power schism”, hvor Ghost Iris runder af med af vise, hvordan lys og mørke skal deles på den fede måde.

Tracklist:
01. (3815935)
02. desert dread feat. Mark Hunter (of Chimaira)
03. paper tiger
04. cult
05. former self
06. coda
07. ebb//flow
08. cold sweat
09. coma
10. power schism

Samlet spilletid: 36:42

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.