fbpx

Ghost Avenue - Ghost Avenue

Ghost Avenue - Ghost Avenue

Jeg var i første omgang helt sikker på, at Ghost Avenue var et tysk band; ikke kun fordi vokalen minder om en blanding af 75% Klaus Meine og 25% Udo Dirkschneider, men også fordi bandets stil minder meget om de bands, som vort sydlige naboland producerede rigtig mange af sidst i 1980´erne. Men sådan kan man gå galt i byen, for bandet stammer fra Norge, hvor det blev startet i 2002 under navnet Ghost. Siden er der jo kommet et andet band på banen med samme navn, så nordmændene tilføjede et ”Avenue” til navnet.

Navneskiftet har ikke haft indflydelse på bandets klassiske stil, som i første omgang fungerer fint, og i de første 2 numre har så mange kvaliteter, at de uundgåelige klichéer overskygges – tingene skrider fremad. Men ret hurtigt begynder der at komme slinger i valsen; numrene mister mere og mere originalitet, og teksterne virker alt andet end gennemarbejdede. Eller med andre ord: Ghost Avenue har styr på stilen, men sangskrivningen halter en del.

Når der kommer en musikalsk bølge, trækker den også en masse kunstnere med sig, som forbliver i skyggen af de bedste og aldrig slår igennem. Det skete også for mange af de ovenfor nævnte tyske bands – og det er i den kategori, Ghost Avenue placerer sig med dette udspil.

Tracklist:  

1. Ghost Avenue
2. Rock ‘n Roll Tree
3. The Hunt
4. The Right Direction
5. Crazy Eyes
6. Treasure Chest
7. All I Can Say
8. Out on the Street
9. When the Going Gets Tough
10. Legacy
11. Two Drinks

Samlet spilletid: 49:04

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Ghost Avenue
  • Album titel: Ghost Avenue
  • Karakter: Karakter: 2.5
  • Pladeselskab: Pitch Black Records
  • Samarbejdspartner: Pitch Black Records
  • Genre: Hard Rock, Heavy Metal, Old School

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.