fbpx

Gehennah - Too Loud To Live, Too Drunk To Die

Gehennah - Too Loud To Live, Too Drunk To Die

Selv om Gehennah blev dannet i 1992, er albummet her kun bandets fjerde; en del af forklaringen skal findes i en lang række EP’er fra svenskerne, der kalder sig for ”verdens mindst talentfulde band”.

Der er ingen tvivl om, hvor de denne gang har søgt deres inspiration, for der står Motörhead i blinkende neon henover meget store dele af dette album. Det starter med vokalen, hvor Mr. Violence ganske vist ikke helt rammer Lemmys ikoniske stemme, men alligevel har så meget med, at han kommer temmelig tæt på.

Numrene bygger også på samme grundelementer som hos de engelske ikoner: Masser af Rock’n’Roll tilsat lidt Metal, og gashåndtaget i bund. Det giver fin stemning og power i numrene, godt hjulpet på vej af det stilmæssige forlæg: Således kunne trommerne i ”Still The Elite”, ” Gehennah Will Destroy Your Life” og ”Cause We’re A Street Metal Band” sagtens være kreeret af Mickey Dee, og på samme måde ville det ikke overraske, hvis det vitterligt var Phil Campbell, der stod for de guitarriffs, der markerer sig i f.eks. ”Scumbag” og ”Let’s Fall Off The Wagon”.

Samlet virker albummet som én stor hyldest til Motörhead, hvilket i sig selv er ganske sympatisk. Samtidig får bandet også plusser i min bog for ikke at tage sig selv højtideligt – det er befriende, for det er der rigeligt med andre, der overdriver. Resultatet er et album, som ikke byder på de store åbenbaringer, men bare er sig selv – take it or leave it!

Tracklist:
1. Still The Elite
2. Life Metal Must Die
3. Too Loud To Live, Too Drunk To Die
4. Scumbag
5. Gehennah Will Destroy Your Life
6. Let´s Fall Off The Wagon
7. Cause We're A Street Metal Band
8. Tonight We Fight
9. When All Else Fails - Destroy
10. Low On Cash, High On Speed
11. We Stole Your Song
12. Unholy And Unpleasant
13. All Of The Decadence, None Of The Success
Samlet spilletid: 36:41

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Gehennah
  • Album titel: Too Loud To Live, Too Drunk To Die
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Metal Blade Records
  • Samarbejdspartner: Metal Blade Records
  • Genre: Metal, Rock N' Roll
Mere i denne kategori: « Sarke - Bogefod Abbath - Abbath »

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.