fbpx

Full of Hell - Garden of Burning Apparitions

Full of Hell - Garden of Burning Apparitions

Da jeg for 2 år siden anmeldte Full of Hells fjerde album, ”Weeping choir”, var jeg imponeret over det meget høje energiniveau, men mindre begejstret for den generelle mangel på struktur. Om balancen mellem de forskellige elementer har ændret sig siden, giver bandets nye album et svar på.
Med 12 numre på godt 20 minutter er der langt op til et nyt højhastighedsangreb, og det er lige, hvad lytteren får! Lige fra åbningsnummerets første anslag bliver gashåndtaget drejet HELT i bund, og Full of Hell ser sig ikke tilbage. Som tidligere er det småt med egentlig struktur i numrene, hvor energi rates noget højere end opbygning af faste rammer. Det betyder ikke, at disse ikke findes, for flere steder er der passager, hvor man giver plads til mere traditionelle elementer; hertil tæller både den melodiske guitarsolo i ”Asphyxiant Blessing”, den lettere stemning i ”All Bells Ringing” og ”Reeking Tunnels”, der næsten er Grunge.
Men disse eksempler er undtagelser, og nøgleordene for albummet er tempo og kaos. Kombineret med Dylan Walkers vildt skrigende vokal bliver det hurtigt udfordrende at lægge øre til. At det er muligt at få tingene til at gå op i en højere enhed, illustrerer ”Derelict Satellite”; i nummeret står vokalen op mod en meget urolig baggrund, der giver mig billeder af en verden, der falder fra hinanden. Det er et ret overbevisende element, der er med til at gøre ”Garden of Burning Apparitions” bedre end sin forgænger.

Tracklist:
1. Guided Blight
2. Asphyxiant Blessing
3. Murmuring Foul Spring
4. Derelict Satellite
5. Burning Apparition
6. Eroding Shell
7. All Bells Ringing
8. Urchin Thrones
9. Industrial Messiah Complex
10. Reeking Tunnels
11. Non-Atomism
12. Celestial Hierarch
Samlet spilletid: 20:45

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.