fbpx

Frontal - Death Eaters

Frontal - Death Eaters

Frontal fra Frankrig skulle være en kombo af teknisk død og lidt groove metal i stil med lamb of God, hvilket ikke er helt ved siden af, for her diskes op med groove metal hvor de føromtalte insprationer fra lamb of God er et godt eksempel, og svære at lægge skjul på. Det bliver så krydret med mange tekniske detaljer, aparte akkorder og finurligheder. Vokalen varierer fra growl til det lidt mere melodiøse, som passer fedt ind i stilen og bliver aldrig en pestilens at lytte til, som det ellers nogen gange kan blive.

Bandet skal have et stort plus for alle de tekniske og progressive ting som gør, at de virker ganske originale, hvilket ellers er forbandet svært i disse dage. Generelt svinger det hele ganske fedt, hvor jeg i særdeleshed godt kan lide de melodiske stykker af musikken. Desværre kommer det aldrig helt der op hvor fuglene synger, da de til tider mister tråden og kan virke en smule rodet, men for fanden de har potentiale, disse gutter og det er bestemt ikke sidste gang, jeg kommer til at lægge øre til dette franske band. Jeg håber de strammer op og rammer en bedre helhed på deres næste udspil.

”Death Eaters” er et gedigent album med stort potentiale som vokser jo mere man lytter til det, hvor højdepunkterne må være numrene ”No More Safety”, ”Death Eaters”, ”No Pride” og ”Psychopath Army” som viser bandet fra deres bedste side.

Tracklist:
1.  Kronos
2. No More safety
3. One To Kill Them All
4. Inferno
5. Rise Above
6. New Journey
7. Death Eaters
8. At War With Myself
9. No Pride
10. Psychopath Army
11. Mind Control
Samlet spilletid: 41:37

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.