fbpx

Fried Okra Band - Back Into The River

Fried Okra Band - Back Into The River

Den københavnske trio med det lidt spøjse navn Fried Okra Band udsender med "Back Into The River” deres fjerde album siden starten i 2005. At albummet er optaget i et lille studie, betyder ikke så meget. Men at optagelserne er foretaget med et minimum af både instrumenter og overdubs, er til gengæld vigtigt – det er valgt for at gøre optagelserne mere nærværende og intime.

Det passer også fint til bandets stil, især i ”Stay No More” og ”I Can't Help You” som begge er helt stille Blues-skæringer. Bandet forsøger at skabe den rigtige stemning med passende guitarsoli, men disse virker overfladiske og uinteressante. Vi er milevidt fra den feeling som f.eks. Billy Gibbons vrider ud af strengende, for ikke at tale om genrens virkelige mestre på dét punkt. Og så hjælper det heller ikke, at vokalen lyder mere af John Lennon end af B.B. King…

Så går det noget bedre når der skrues op for energien og blandes Rock i numrene. Det gør ”What's Wrong” og ”Ten Times Man” til mere spændende sager, uden dog at vælte mig omkuld. For selv om ”Back Into The River” har nogle udmærkede momenter, så er jeg alligevel skuffet over albummet. Jeg synes, at de regulære Bluesnumre går for lidt under huden, og Rocknumrene rykker for lidt i bollerne.

Tracklist:
1. Flatland Grove
2. Don't Go North
3. Stay No More
4. Never Felt Lost
5. My Kind Of Woman
6. Who Is It For
7. I Can't Help You
8. Whitest Boy Alive
9. Wacky Schack
10. Ten Times Man
11. What's Wrong
Samlet spilletid: 36:56

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Fried Okra Band
  • Album titel: Back Into The River
  • Karakter: Karakter: 2.0
  • Pladeselskab: Target Records
  • Samarbejdspartner: Target Group
  • Genre: Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.