fbpx

Fourth Circle - Elements

Fourth Circle - Elements

“Elements” er det andet album fra Fourth Circle, og følger efter debut’en ”Lifetimes fra 2013”. Bandet kommer fra Frankrig, og består stadig af de samme seks medlemmer som ved dannelsen i 2011.

Selv om bandets logo viser et firetal i et pentagram, er det ikke i afdelingen or Black Metal, vi skal finde deres musikalske stil. I stedet følger franskmændene i de stilmæssige fodspor fra bands som Epica og Within Temptation. Det betyder masser af keyboards og store arrangementer som supplement til de instrumenter, man traditionelt finder i Metal. Og selvfølgelig har bandet en kvindelig forsanger; hun hedder Audrey Adornato og er med sin flotte, varierede og udtryksfulde vokal bandets største plus. Det er nu heller ikke svært, for den musikalske side af albummet er virkelig uselvstændig. Uanset om elementerne kommer fra det symfoniske eller det metalliske, så er de alle sammen hørt før til hudløshed. Den eneste undtagelse er ”Crossing the Air”, der viser lidt kant med en hvæsende vokal som modstykke til Adornatos rene stemme. De øvrige numre er mere eller mindre energiforladte kreationer, med den kedelig ballade ”These Walls” som bundskraber i dén kategori.

Nej, jeg er langt fra begejstret for denne skive, den er for uinteressant til en anbefaling, og jeg kan kun håbe, at franskmændene er ramt af ”Den-svære-toer-syndrom” og vil komme stærkt igen.

Tracklist:
01. Write your own Story
02. Take
03. Water's Child
04. These Walls
05. From Moon
06. Iron Drops
07. Signals
08. Beyond Death
09. Crossing the Air
10. In the Dark
11. Seducing
12. The Tale
13. Sleepless Son
Samlet spilletid: 61:34

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.