fbpx

Fleshgod Apocalypse – Labyrinth

Fleshgod Apocalypse – Labyrinth

Med denne udgivelse er det 3. gang, de italienske Metalsymfonikere fra Fleshgod Apocalypse sender et album på gaden, og med de roser deres tidligere kreationer har fået, ikke mindst her på siden, var det ikke uden forventninger, jeg gav mig i kast med ”Labyrinth”.

Man må sige, at når italienerne bekender sig til det symfoniske, så gør de det 100 %: Det virker som om ideen har været at pakke hele den italienske tradition for symfonisk musik og Opera sammen omkring en kerne af benhård Dødsmetal. Derfor er der kæmpestore orkesterarrangementer med alt hvad hjertet kan begære, kor af lige så omfangsrige dimensioner og for at sætte prikken over i’et suppleres der med en Operavokal, der bringer vitrineskabets indhold af vinglas i akut livsfare. Midt i dette massive opbud af elementer fra den Klassiske musik står Fleshgod Apocalypse, og de tilkæmper sig ørenlyd ved at hamre en omgang virkelig brutal Death Metal afsted. Her er der langt til de forsigtige udladninger, man ofte hører i den pænere ende af den symfoniske Metal; der er ingen fine fornemmelser, der bliver bare givet gas.

Det samlede resultat er imponerende og i første omgang virkelig fedt, for der er ikke sparet på noget, men oplevelsen bliver hurtigt en smule slidt. Problemet er, at numrene simpelthen er for overlæssede – man vil for mange ting på én gang, og så bliver musikken temmelig anstrengende at lægge øre til. Det er så galt, at hver gang jeg er nået til slutnummeret, som er albummets eneste rolige skæring, sukker jeg og tænker ”endelig”. Derfor indfrier albummet ikke mine forventninger, hvilket bedømmelsen afspejler.

Tracklist:  

1. Kingborn

2. Minotaur (The Wrath Of Poseidon)

3. Elegy  

4. Towards The Sun

 5. Warpledge

6. Pathfinder

7. The Fall Of Asterion

8. Prologue

9. Epilogue

10. Under Black Sails

11. Labyrinth

Samlet spilletid: 54:21

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.