fbpx

Fit For An Autopsy - Oh What The Future Holds

Fit For An Autopsy - Oh What The Future Holds

Fit for an Autopsy hører hjemme i Jersey City, New Jersey, og har eksisteret siden 2008. Året efter udkom bandets første EP, og 2 år senere fulgte det første album. Med tiden er der stille og roligt kommet flere, og med det nyeste udspil ”Oh What The Future Holds” er amerikanerne oppe på seks af slagsen.
Albummet starter med en længere intro med klaver og strygere, inden der buldres løs med grum Metal. Selv om denne indledning markerer et yderpunkt, er den en markering af albummets mest markante kendetegn: En udtryksmæssig spændvidde, der ligger noget over gennemsnittet.
Det hele bunder (selvfølgelig) i en voldsom omgang Metal, der både kommer frem i form af passager med højt tempo, tunge breakdowns og sejtrækkende guitarer. Det hele ledsager Joseph Badolatos vokal, der i sig selv varieres fint med både growl og brøl. Denne temmelig voldsomme blanding bliver en del steder afbrudt af passager med helt stille og meget anderledes passager. Det er et modigt tiltag, der desværre ender som et tveægget sværd for amerikanerne; det er nemlig langt fra hver gang, at sammensætningen fungerer. Når den gør, som i ”Far From Heaven”, opstår noget spændende, som tiltrækker sig min fulde opmærksomhed. Men når tingene ikke hænger naturligt sammen, bliver resultatet bare en go’ gammeldags rodebutik. Og det sker altså lidt for tit til, at jeg kan anbefale albummet helhjertet.

Tracklist:
1. Oh What The Future Holds
2. Pandora
3. Far From Heaven
4. In Shadows
5. Two Towers
6. A Higher Level Of Hate
7. Collateral Damage
8. Savages
9. Conditional Healing
10. The Man That I Was Not
Samlet spilletid: 45:08

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.