fbpx

Fimir - Tomb Of God

Fimir - Tomb Of God

Pressematerialet beskriver Fimir som baseret på Church of Void, men det er en underdrivelse; stort set alle medlemmer er gengangere, og det eneste nye islæt er trommeslageren H. Wizzard. Efter starten i 2019 har bandet fokuseret på at skrive nyt materiale, hvilket har resulteret i debutalbummet "Tomb Of God".
Fra starten signalerer den massive forvrængning på de sejtrækkende guitarer og de halvtunge rytmer, at vi træder ind i Doom-land. Fimir spiller stilen lige ud ad landevejen uden at gå til ekstremer, så der er hverken afgrundstunge hug i strengene eller overdrevne retroklange i Stoner stil. Guitarerne er generelt de dominerende elementer, som både giver energi, melodi og soli. Disse er nu ikke noget at råbe hurra for, for både opbygning og fremførelse er meget simpel.
Kun i ”Obsidian Giant” prøver Fimir en anden opskrift: Nummeret starter stille med bas, trommer og sang, hvilket umiddelbart giver en fin afveksling, og samtidig bringer fokus på vokalen. Da tunge guitarer sætter ind ved omkvædet, giver det en stærk kontrast, inden der igen returneres til startidéen. Den er udmærket, men nummeret lider af det samme som de andre 5 tracks: Der sker for lidt! Numrene indeholder lange passager, hvor de samme ideer gentages uden, at der rigtig sker noget. Det gør ”Tomb Of God” til et album, som optager for meget tid i forhold til indholdet, og derfor hurtigt bliver slidt og kedeligt.

Tracklist:
1. One Eyed Beast
2. Horde Of Crows
3. White Wolf
4. Obsidian Giant
5. Temple Of Madness
6. Mausoleum Craft
Samlet spilletid: 42:53

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Fimir
  • Album titel: Tomb Of God
  • Karakter: Karakter: 2.5
  • Pladeselskab: Argonauta Records
  • Samarbejdspartner: All Noir
  • Genre: Doom Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.