fbpx

Fetus in Fetu - Mongolian Meatfarm Fremhævet

Fetus in Fetu  - Mongolian Meatfarm

Debutalbummet ”Abnormal Disfigurement” kom på gaden i 2011, og siden har der været stille på udgivelsesfronten for Fetus in Fetu. Den stilhed bryder nordjyderne nu med ”Mongolian Meatfarm”, som giver debut til Paw Møller på guitar og Michael Asmund på bas.
Ændringerne i besætning har også betydet en justering af bandets stil; der spilles stadig Death Metal af den brutale slags, men vægten er mere lagt over på de tungere dele af musikken, så den får mere karakter af Slam.

Også Bekkers vokal har fået en justering, så hans growl har fået en snert af breevokal over sig. Resultatet er grumt og råt, men komplet uforståeligt; han kunne sagtens opremse fiskerinoteringen uden, at nogen opdagede det – et kig på tracklisten siger dog, at det nok ikke er tilfældet.

Musik og vokal giver i fællesskab en helhed, som ikke varieres ret meget hen igennem de otte numre. Det tydeliggøres af, at selvom der er flere steder, hvor speederen kortvarigt trædes i bund, er det kun de tunge elementer, der bliver siddende, når man har hørt albummet igennem.

Med den genremæssige kursændring har Fetus in Fetu bevæget sig væk fra mainstream Dødsmetal og ind i en smallere og mere specialiseret subgenre. Det stiller større krav til lytteren, så min anbefaling er enkel: Hvis du er vild med brutal tyngde, skal du checke albummet ud – hvis ikke, skal du finde din Metal andetsteds.

Tracklist:
1. Ass Surgery
2. Mongolian Meatfarm
3. T-Bag a Goat
4. Kill That Bitch
5. 1 Finger to Rule the Cunt
6. To Be He-She
7. Slipskin
8. Chewing Stoma
Samlet spilletid: 38:45

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.