fbpx

Ferocity - The Hegemon

Ferocity - The Hegemon

Det tredje album fra Aalborgs Ferocity har været længe undervejs; hele syv år er der gået siden ”The Sovereign” kom på gaden. I mellemtiden er der blevet justeret lidt på besætningen, men frem for alt skrevet rigtig meget musik. Det bedste herfra tog man med til Antfarm Studio, hvor Tue Madsen har produceret, mixet og mastered ”The Hegemon”. Det var som vanligt en god ide, for lydbilledet er både åbent, og giver både instrumenter og vokal masser af saft og kraft.
Det samme gælder for musikken, for også her bliver der spillet med musklerne. I pressematerialet nævnes det, at bandet denne gang har tilføjet melodi til numrene, men det er jeg ikke enig i - melodi er ikke i højsædet på ”The Hegemon”. Til gengæld er der fint med groove flere steder, hvilket især gør de to åbningsnumre stærke – kombinationen af power og groove fungerer ekstra godt her. Det gør det også i ”An Age of Turmoil”, der oveni byder på opskruet tempo.
Fra omkring midten af albummet og frem kniber det en anelse med variationen; der er stadig energi for alle pengene, men numrene bliver lidt ensartede i deres udtryk. Kun ”The Silent Agitation” skiller sig ud med anderledes rytmer i starten, og det dæmper min begejstring for albummet, der som helhed stadig er udmærket.
Efter indspilningerne har Ferocity skiftet trommeslager og sanger, men med "The Hegemon” i bagagen står nordjyderne stadig stærkt til at fortsætte i ny udgave.

Tracklist:
1. Reminiscence of a Tyrant
2. Embracing the End Times
3. Defying the Hegemony
4. An Age of Turmoil
5. The Great Dying
6. Feeding the Hatred Flame
7. March of the Berserker
8. The Silent Agitation
9. Trembling the Gates of Treason
Samlet spilletid: 36:34

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Ferocity
  • Album titel: The Hegemon
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Immigrant Species Records
  • Samarbejdspartner: Ferocity
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.