fbpx

Feanor - Power Of The Chosen One

Feanor - Power Of The Chosen One

Feanor stammer fra Argentina, hvor bandet startede for 15 år siden, og siden har bassisten Gustavo Acosta samlet forskellige musikere omkring sig. I forbindelse med det forrige album ”We Are Heavy Metal” kom Wizard-sangeren Sven D'Anna ind i folden, og han har til det nye album fået følgeskab af guitaristen David Shankle, som var en del af Manowar i første halvdel af 1990’erne.
I pressematerialet omtales det nye album som en opfølger til deres "The Triumph Of Steel", og der er da også mange lighedspunkter med genrens gamle konger – både i numrenes opbygning og den måde, de fremføres på. Det giver helt naturligt plads til kor, der er skræddersyede til at råbe med på (”Fight! Fight! og ”Hail, Hail, Hail!”), men Feanor graver meget dybere i kassen med genrens slidte klichéer: At ”Fighting For A Dream” her markerer den næsten obligatoriske kvalmende tudekiks af en ballade, er lige til at klare. Men når man presser så mange floskler ind i et nummer, som det sker i ” Together Forever”, og topper det med ”Lost In Battle”, som er fyldt til randen med selvhøjtidelighed, så overskrider man en grænse. Nemlig den, hvor det hele bliver latterligt og mere end svært at tage alvorligt.
Heldigvis redder Feanor æren i sidste øjeblik, for i slutnummeret gengiver man historien fra et af verdens største heltekvad, Odysseen. Det sker over næsten 20 minutter og delt i 9 afsnit, hvor Feanor helt anderledes seriøst og nøgternt bruger de positive sider af Power Metal. Kvaliteten ligger langt over resten af albummet, og sikrer de tre stjerner i bedømmelsen.

Tracklist:
1. Rise Of The Dragon
2. Power Of The Chosen One
3. This You Can Trust
4. Metal Land
5. Hell Is Waiting
6. Together Forever
7. Bringer Of Pain
8. Lost In Battle
9. Fighting For A Dream
10. The Return Of The Metal King (The Odyssey In 9
Parts)
Samlet spilletid: 63:25

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Feanor
  • Album titel: Power Of The Chosen One
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Massacre Records
  • Samarbejdspartner: Massacre Records
  • Genre: Power Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.