fbpx

Fake Names - Fake Names

Fake Names - Fake Names

Som vanligt vækker betegnelse ”Supergruppe” skepsis hos mig, men denne gang kan jeg ikke bedømme rigtigheden af betegnelsen; medlemmerne i Fake Names bevæger sig nemlig uden for mine musikalske cirkler, men markedsføres som Supergroup of Punk.
Hvorfor jeg ikke umiddelbart kender bandets medlemmer skal måske søges i deres stil; i 2020 skal der åbenbart ikke være meget vildskab i guitaren, før det retfærdiggør dén betegnelse. Igen er vi over i den noget pænere ende af genren; hvis 70’ernes Punk var en Dark Ale, er Fake Names nærmere en cafe latte. Det er der som sådan ikke noget galt i, men det kan være skuffende, hvis man havde sat næsen op efter noget stærkere. Den bløde tendens forstærkes af en helt igennem udmærket, men lidt poleret produktion – vi er langt væk fra garagelyd.
Så i mine ører er de fleste numre på albummet ikke rigtig Punk, men mere frisk guitarrock. Numre som “All For Sale”, “Heavy Feather” og “This Is Nothing” fungerer udmærket med gode melodier og udmærket energi; der mangler bare den vildskab og oprørstrang, der traditionelt hører til genren.
Men den findes, og kigger frem et par gange på albummet: I ”Brick”, hvor vokalen viser lidt aggressivitet, og bedst i ”Being Them”, som med en skarp melodi og power er albummets absolutte højdepunkt.
Den samlede bedømmelse ender på et ”OK”, men albummet efterlader mig med fornemmelsen af, at Fake Names lægger bånd på sig selv, og har mere at byde på, end de viser her.

Tracklist:
1. All For Sale
2. Driver
3. Being Them
4. Brick
5. Darkest Days
6. Heavy Feather
7. First Everlasting
8. This Is Nothing
9. Weight
10. Lost Cause
Samlet spilletid: 27:53

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.