fbpx
Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med ID: 362

Alarum - Eventuality

Alarum - Eventuality

Alarum er et australsk metal fusions band der har eksisteret siden 1996 og gennem årene har de dyrket den progressive side af jazz inspireret death metal. Bandet modtog 4 hædringer i Australiens første Heavy Metal Awards, som bedste bassist, bedste trommeslager, bedste band og bedste album for – Eventuality. Alarum er inspireret af bands som Cynic, Atheist, Watchtower og Pestilence.

Eventuality er Alarums debut album der blev optaget og mikset mellem juni 2003 og januar 2004 af Theron Rennison i Back Beach Recording studiet i Australien. Efter at bandet fik kontrakt på Earache, er albummet også blevet udgivet i Europa hvor udgivelses datoen var den 11. juni 2005.

Bortset fra at Alarum stadig spiller på 6 strenget guitar, hvilket giver en noget gammeldags lyd, holder de et teknisk højt niveau og varierer numrene godt. Sangeren bliver undervejs lidt anstrengt at høre på og synger ikke specielt godt, men da han samtidig spiller en heftig jazz fusion bas er han vel lovlig undskyldt.

Det er ikke easy listening, så specielt fans af bands som Cynic vil nok finde dette album værd at lægge i cd afspilleren.


Revolution Music vil gerne takke Target Distribution for tilsending af dette album.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Alarum
  • Album titel: Eventuality
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Earache Records
  • Samarbejdspartner: Target Distribution

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.